Eesti jalgpalli rekordimees valmistub pensionipõlveks

Andres Vaher
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Kalimullin on Lasnamäe au ja uhkuse Infoneti staadionil palli kõksinud kuus aastat. Mullune meistritiitel maitses ütlemata magusalt.
Andrei Kalimullin on Lasnamäe au ja uhkuse Infoneti staadionil palli kõksinud kuus aastat. Mullune meistritiitel maitses ütlemata magusalt. Foto: Eero Vabamägi

Koduse jalgpalliliiga tase on nõrk? Kui nii, siis võtke ja tehke järele: Infoneti peagi 40-aastane kaitsja Andrei Kalimullin asetas eile õhtul ette lati 516 mänguga.

Koduse jalgpalliliiga tase on nõrk? Kui nii, siis võtke ja tehke järgi: Infoneti peagi 40-aastane kaitsja Andrei Kalimullin asetas eile õhtul ette lati 516 mänguga.

Kalimullini meistriliiga karjäär on kestnud üle poole tema elust. Oktoobris 40. sünnipäeva tähistav raudmees tegi siinses tippseltskonnas debüüdi 19. juulil 1997, kui astus 19-aastase noorukina Jõhvi Eesti Põlevkivi meeskonna särgis vastu FC Florale. Eile õhtul jooksis ta murule juba 516. korda, võttes ses arvestuses rekordi teiselt Ida-Viru jalgpalli kasvandikult Stanislav Kittolt.

Usutluses Postimehele rääkis Kitto pikaealisuse saladustest ja avaldas ka, et ülisuure tõenäosusega saab koos selle hooajaga otsa ka tema karjäär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles