Eesti Liivalõvid võitsid taas

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hea töö, Eesti!
Hea töö, Eesti! Foto: Beach Soccer Estonia

Rannajalgpalli Euroliiga finaalturniiril Itaalias jätkab Eesti koondis täiseduga. Eile Bulgaarias 4:2 üle olnud Eesti alistas teises mängus Rumeenia 5:2.

Esimese kolmandiku lõpul jäi Eesti küll kaotusseisu, aga Ragnar Rump seadis teisel kolmandikul jalule viigiseisu ning viis peagi Eesti ka juhtima. Lühema pingi ja kehvema füüsilise vormiga Rumeenia murdus lõpu eel, kui esmalt tabas Rasmus Munskind ja seejärel vormistas Rump oma kaabutriki.

Poolteist minutit enne lõppu lõi Rumeenia otse nurgalöögist värava, vähendas kaotusseisu 2:4 peale ja proovis siis viiki püüda, saates väravavahi-vormis platsile väljakumängija. Too risk end ei õigustanud, sest Joosep Juha saatis palli keskväljalt valveta väravasse ja vormistas lõppseisu.

Täiseduga jätkab Eesti meeskond kuulub Euroliiga finaalturniiril B-divisjoni esimesse alagruppi. Laupäeval kohtutakse Kreekaga ning too matš otsustab alagrupi võitja, kes pääseb pühapäevasesse finaali, mille võitja tõuseb 2018. aastaks A-divisjoni.

Korra on Eesti B-divisjoni finaalis mänginud - 2015. aastal Pärnus peetud turniiril kaotati penaltiseerias Rumeeniale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles