Video: poksija poeg äsas isa rivaalile allapoole vööd

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Billy Joe Saundersi poeg Stevie (keskel) äsas Willie Monroe Jr'ile jalaga.
Billy Joe Saundersi poeg Stevie (keskel) äsas Willie Monroe Jr'ile jalaga. Foto: TONY O'BRIEN/Action Images via Reuters/Scanpix

Laupäeval kohtuvad poksi WBO keskkaalu tiitlimatšis Billy Joe Saunders ja Willie Monroe Jr. Tavapärasel matšieelsel kaalumisel kerkis peaosaliseks aga Saundersi seitsmeaastane poeg Stevie ja seda sugugi mitte meeldival moel.

Stevie astus lavale meeste vahele ja Monroe sasis seepeale sõbralikult tema juukseid. Poiss reageeris aga ootamatult, kui äsas ameeriklasele allapoole vööd – esmalt rusikaga ja siis ka jalaga. Papa Saunders ei lasknud end poisi käitumisest vähimatki häirida, noore riiukuke eemaldasid lavalt leebel moel turvamehed.

«Ma olen poisile õpetanud, et kui võõras sind käppima tuleb, pane enesekaitseks pauk ära ja jookse siis minema,» kirjutas Saunders hiljem uhkelt Twitteris. Monroe leidis aga, et tegu oli väga näotu ning matši promootoril Frank Warrenil võiks häbi olla. Ameeriklane lisas, et tema arvates oli tegu ettekavatsetud provokatsiooniga.

Saunders on seni võitnud kõik 24 profimatši, Monroe Jr on oma 23 matšist kaotanud kaks. Tiitlikaitsja Saunders loodab, et laupäevase kohtumise võidu korral saab ta vastamisi minna Gennadi Golovkini või Saul «Cañelo» Alvareziga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles