Sõudekoondise peatreener: olime ärevil, sest kunagi ei tea orkaani kulgu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matti Killing Viljandis sõudjaid juhendamas
Matti Killing Viljandis sõudjaid juhendamas Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti sõudekoondis alustas täna teekonda maailmameistrivõistlustele Ameerika Ühendriikidesse Floridasse, kus möllas veel hiljuti vähemalt 38 inimest tapnud orkaan Irma.

Sõudekoondise peatreener Matti Killing rääkis ETV spordisaatele, et kuigi võistluspaigas Sarasotas Irma suurt kahju ei teinud, paluti eestlastel mitte enne eilset kohale sõita. 

«Me olime ärevil, sest kunagi ei tea sellise suure orkaani kulgu ja 2005 oleme ka MM-il sellist asja üle elanud - häireolukorra, orkaan peale ei tulnud,» lausus Killing. «Seekord vedas ka, kui orkaan jõudis sisemaale, siis rauges ja läks meie võistluskohast mööda. Kõik läks õnnelikult ja meie ettevalmistus saab realiseeritud.»

MM-i avastart tehakse kaheksa päeva pärast, Eesti paarisaerulisse neljapaati kuuluvad Kaur Kuslap, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles