Klopp avaldas kaks mängijat, kes alustavad homme algkoosseisus

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool läheb homme õhtul liigakarika mängus vastamisi Leicester City meeskonnaga. 

Punaste peatreener Jürgen Klopp teatas tänasel pressikonverentsil kaks mängijat, kes matši algkoosseisus alustavad. Nendeks on meeskonna kolmas väravavaht Danny Ward ning suvel Londoni Arsenalist soetatud ääreründaja Alex Oxlade-Chamberlain.

«See on suurepärane võimalus Alexi jaoks. Me istusime temaga maha ja analüüsisime, kuidas teda erinevates positsioonides kasutada,» kommenteeris Klopp ääreründaja kaasamist ning lisas, et kui midagi üleöö ei juhtu, seisab väravasuul Ward.

Lisaks kinnitas peatreener, et meeskonna koosseisu kaasatakse poolkaitsja Marko Grujic ning eeldatavasti on rivistuses ka keskkaitsja Dejan Lovren, kes laupäevasest liigamängust Burnley vastu pisivigastuse tõttu kõrvale jäi. Tänavusel hooajal kordagi väljakule pääsenud äärekaitsja Jon Flanagan on samuti meeskonda kaasatud.

Endiselt paranevad vigastusest äärekaitsja Nathaniel Clyne ja poolkaitsja Adam Lallana. Mõlemad mängijad on Kloppi sõnul astunud suure sammu tagasituleku suunas ning sakslasest loots lubas täpsemat informatsiooni jagada järgmisel pressikonverentsil.

Lõplik tõde algkoosseisu osas selgub tund enne avavilet. Matš algab Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles