Kihveokontor pakkus tuntud jalgpalliklubi üheks võimalikuks treeneriks surnud jalgpallurit

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugo Ehiogu
Ugo Ehiogu Foto: Str Old/REUTERS

Kihlveokontor Paddy Power astus hiljuti ämbrisse, kui pakkus oma klientidele võimalust panustada Birmingham City võimaliku uue treeneri peale. Ühe vastusevariandina käis kihlveokontor välja tänavu aprillis 44-aastaselt südame seiskumise järel surnud endise Inglismaa koondise kaitsja Ugo Ehiogu nime.

Ehiogu võimalust uueks Birmingham City peatreeneriks saada hindas Paddy Power 66/1-le. Nüüd on kihlveokontor, kes muuhulgas pakkus 2500/1 võimalusega, et vallandatud Harry Redknappi koha võtab üle muusik Ozzy Osbourne, avalikult vabandust palunud.

Ehiogu tegi endale jalgpallurina nime eelkõige Aston Villas, kus mängis vahemikus 1991 – 2000 üle 200 kohtumise. Järgmisel seitsmel hooajal kandis ta aga Middlesbrough’ särki. Lisaks jõudis keskkaitsja oma karjääri jooksul mängida veel West Bromis, Leedsis, Rangersis ja Sheffield Unitedis.

Alates 2014. aastast töötas ta treenerina Tottenhami jalgpalliklubis, mille treeningkeskuses ta selle aasta 20. aprillil kokku kukkus. Ta viidi haiglasse, kuid ta suri järgmisel päeval.

«See oli suur viga, kasutasime antud juhul vana malli ning ei märganud, et seal oli ka härra Ehiogu. See oli viga ning eemaldasime selle koheselt, kui seda märkasime,» selgitas Paddy Power juhtunut.

Kihlveokontori klientidel oli Ehiogu peale võimalik panustada umbes viis minutit, kuid ettevõtte sõnul keegi sellist panust ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles