ETV ei plaani Korjuse ja Pentuse sõite näitama hakata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Toomas Huik

«Ega me kõike ka jõua näidata! Kuskil on ajalised ja mahulised piirid ees!» vastas Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse juhataja Marko Kaljuveer küsimusele, kas tulevikus võib Sten Pentuse ja Kevin Korjuse sõite ka ETV ekraanil näha.


Vormel-Renault’ 3.5 sarjas sõitvatele Pentusele ja Korjusele saavad eestlased seega tõenäoliselt ka tulevikus vaid Eurospordi vahendusel kaasa elada. Kui just mõni erakanal ei sekku.

«Seda teemat me ei arutagi. Meil lihtsalt pole sellist jõudu ja vahendeid, et seda sarja näidata. Las teistele telekanalitele jääb ka midagi,» kinnitas Kaljuveer.

Küsimusele, kui palju järgmisel aastal suusatamist näidatakse, vastas ta: «See selgub suve jooksul. Aga selge on see, et suusatamisele peab ekraanil koht olema. Väga palju sõltub siiski meie rahalistest võimalustest. Kui raha nii palju pole, siis näitame vähem.»

Samas kinnitas Kaljuveer, et suusatamise maht väheneb. Kui palju, pole veel selge. «Peame arvestama sellega, et kuldset triot (Andrus Veerpalu, Jaak Mae, Kristina Šmigun – toim) pole enam. Seetõttu on mahud tippaegadega võrreldes kindlasti väiksemad,» sõnas Kaljuveer, kelle sõnul näidatakse laskesuusatamist sama palju. See tähendab, et laskesuusatamise MMi näidatakse, MK-etappe aga mitte. «Eveli Saue vaheaasta meie otsust ei mõjutanud. See oli juba varem paigas,» tõdes Kaljuveer.

Suuremate projektidena näitab ETV kergejõustiku Daegu MMi, võrkpalli EMi, sõudmise EMi, kõiki vutikoondise valikmänge ja Eesti korvpalli finaalseeriat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles