Sildaru põlve hakkavad uurima tippspetsialistid (3)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sildaru reisis haige põlvega Uus-Meremaalt kodumaale üksi. Lennujaama tulid talle vastu ema ning vanaema-vanaisa.
Sildaru reisis haige põlvega Uus-Meremaalt kodumaale üksi. Lennujaama tulid talle vastu ema ning vanaema-vanaisa. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eelmisel nädalal Uus-Meremaal treeningul kukkudes põlve vigastanud freestyle-suusataja Kelly Sildaru saabus eile kodumaale ja läbib täna põhjalikud uuringud, millega loodetakse saada selgus trauma iseloomu ja raskuse kohta.

15-aastane Kelly reisis maakera teisest otsast koju üksinda, sest treenerist isa Tõnis Sildaru ja noorem vend Henry jäid Uus-Meremaale ja jätkavad harjutamist. Reis oli pikk, aga tunde järgi antud hinnangu põhjal põlvele halba ei teinud. «Lennureis oli rahulik. Paistetus ei suurenenud, pigem läks isegi alla,» märkis Sildaru.

Põgusale pressikonverentsile saabus Sildaru omal jalal ja nähtava lonkamiseta. Viga saanud vasaku põlve ümber oli lahas. «Valus oli kohe pärast kukkumist, aga see valu läks üle ning pole hiljem tagasi tulnud. Kõndida saan ilma valuta ning jalga liigutada samuti. Täpsem olukord selgub uuringutes. Praegu ma ei tea, mis põlvel viga on,» rääkis Sildaru.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles