Isaks saanud Tommy Haas naaseb tipptennisesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Haas
Tommy Haas Foto: SCANPIX

Sakslane Tommy Haas otsustas 33-aastaselt veelkord naasta tennise profituurile. Müncheni turniiril osaleb ta siiski vaid paarismängus, kus tema partneriks on tšehh Radek Stepanek.

Haas, kes karjääri parimal hetkel asus maailma edetabelis teisel kohal, mängis viimati mullu veebruaris, kui langes Delray Beachi turniiri avaringis välja ja läks seejärel puusaoperatsioonile, kirjutab bestpress.ee.

Paari nädala pärast kavatseb Haas naasta ka üksikmängus.

Mullu novembris sai Haas isaks, kui tema kihlatu Sara sünnitas tütre Valentina. «Elu on tõesti olnud väga nauditav. Praegu on tütar mulle loomulikult kõige tähtsam,» ütles Haas.

Ta lisas, et ka tütre pärast tahab ta tennisetuurile naasta. «Oleks väga hea, kui ta paari aasta pärast näeks mind veel mängimas, siis ta saab ka teada, millega isa enne tema sündimist tegeles,» sõnas Haas. «Kui mu keha ei luba mul maailma parimatega heidelda, siis peab tütar vaatama minu mängust vanu videolinte või kaasa elama minu mängule seenioride tuuril.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles