Kanal 2 hakkab näitama Korjuse ja Pentuse sõite

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Erakogu

Kanal 2 sõlmis lepingu Formula Renault 3.5 sõitude näitamiseks Eestis.  Juba sellel nädalavahetusel saab teleekraani vahendusel kaasa elada Kevin Korjuse ja Sten Pentuse kihutamisele.

Kanal 2 peadirektor Urmas Oru sõnul taotleti sarja edastamisõigusi juba eelmise aasta lõpul, kuid kahjuks venisid läbirääkimised arvatust pikemaks. «Uskusime eestlaste võimalustesse juba enne hooaega ja muidugi on hea meel, et Kevin Korjus seda esimestes sõitudes veenvalt tõestas,» lausus Oru.

Eestlasi saab Kanal 2 vahendusel Spa ringrajal kihutamas näha juba sel nädalavahetusel - 30. aprillil ja 1. mail. Laupäeval algab otseülekanne kell 15.25 ning pühapäeval kell 13.55. Seekord kommenteerivad sõitu Are Eller ja Tarmo Klaar, aga hetkel pole veel päris kindel, kas nad jäävadki põhikommentaatoriteks.

Formula Renault 3.5 sarja peetakse autospordimaailmas üheks olulisemaks hüppelauaks vormel-1 sarja.

Võites 17. aprillil Aragoni ringrajal peetud sõidu, tegi noor Kevin Korjus ajalugu. Nimelt on Korjus läbi aegade noorim piloot, kes on Formula Renault 3.5 sarjas sõidu võitnud. Päev varem peetud esimeses sõidu oli Korjus sunnitud rehvipurunemise tõttu katkestama. Kokkuvõttes hoiab Tech 1 meeskonda kuuluv Korjus Formula Renault 3.5 sarjas kõrget neljandat kohta.

Aragoni võistlussõitudel esines hästi ka teine eestlane, Sten Pentus (EPIC Racing), kes lõpetas esimese sõidu kümnendana ja teise sõidu 11. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles