Video: politseinik neutraliseeris hullunud jalgrattafänni efektse ragbivõttega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Bergenis toimuvatel maanteejalgratta maailmameistrivõistlustel sõideti eile meeste eraldistart, mille võitis hollandlane Tom Dumoulin. Võistluste üheks kangelaseks osutus aga hoopis politseinik, kes neutraliseeris reegleid rikkunud fänni efektse ragbivõttega.

Nimelt oli üks jalgrattafänn end sappa võtnud parasjagu mäkke roninud Tony Martinile. Teadmata, mis on mehe kavatsus, otsustas politseinik fänni pikali joosta. Tõsi, kui kõnealusel politseinikul poleks fänni kõrvaldamine õnnestunud, oleks seda teinud ilmselt tema paarimees, kes samuti olukorrale reageeris.

Politsei arreteeris Martinit jälitanud fänni. «Need politseinikud, kes seisavad raja ääres, peavad otsuseid väga kiiresti vastu võtma. Minu arvates sai ta hästi hakkama. Ta ei teinud fännile viga, kuid lahendas olukorra,» kommenteeris politseiülem Ole Bjørn Sveen olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles