Venemaa kõrgliiga karastusega jalgpallur sepistas Eesti meistriliigas üllatuse

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matvei Igoneni karjäär jätkub Norra kõrgliigas.
Matvei Igoneni karjäär jätkub Norra kõrgliigas. Foto: Liis Treimann

Jalgpalli Eesti meistriliiga 31. mängudevooru avalahingus läksid Lasnamäel omavahel vastamisi tabelinaabrid FC Infonet ja Narva Trans. Mõnevõrra üllatuslikult teenis 3:1 võidu Ida-Virumaa meeskond.

Valitsev meister Infonet asus kohtumist 18. minutil Eduard Golovljovi tabamusest juhtima. Avapoolaega täielikult domineerinud Tallinna meeskond rohkem skoori teha ei suutnud.

Teisel poolajal ärkasid piirlinlased talveunest: esmalt viigistas 52. minutil mänguseisu septembris klubiga liitunud ründaja Aleksandr Zakarljuka. Seejärel – 59. minutil lõi Transi juhtvärava kaitsja Nikita Savenkov ning lõppskoori vormistas kaheksa minutit hiljem Zakarljuka.

Zakarljuka näol on tegemist 22-aastase mängumehega, kes on sündinud Kohtla-Järvel, kuid mängijakarjäär on teda muuhulgas viinud Venemaale. 2015. aastal osales Zakarljuka oma koduklubi Arsenal Tula ja Moskva CSKA vahelises Venemaa kõrgliiga kohtumises.

Liigatabelis suurendas viiendal kohal olev Trans oma edumaad lähima jälitaja Sillamäe Kalevi ees 11-punktiliseks. Neljandal real paiknev Infonet jääb medalikohast maha seitsme punktiga, kuid konkurendid on pidanud ühe matši vähem.

Tabeliseis:

  1. FC Flora 76 punkti (30 mängust)
  2. FC Levadia 70 (30)
  3. Nõmme Kalju 65 (30)
  4. FC Infonet 58 (31)
  5. Narva Trans 58 (31)
  6. Sillamäe Kalev 30 (30)
  7. Tartu Tammeka 30 (30)
  8. Paide Linnameeskond 25 (30)
  9. Viljandi Tulevik 24 (30)
  10. Pärnu Vaprus 8 (30)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles