Sander Puri tuleviku kohta selgust pole

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: Reuters/ScanPix

Hiljuti põlvevigastusest paranenud Eesti jalgpallikoondislane Sander Puri tegi viimases Poola liiga kohtumises taas samale kohale liiga, kuid võib-olla õnnestub sel korral mängupausi vältida. 


«Laupäevases kohtumises tulin teise poolaja alguses vahetusest sisse ja tegin põlvele uuesti haiget,» rääkis Kielce Korona mängumees. «Siin olid kaks päeva pühad ja keegi ennast seetõttu vahepeal ei liigutanud. Eks nüüd ole trennis näha, kuidas seis on.»

Teatavasti seob Purit Koronaga laenuleping, mis lõppeb selle hooaja järel (Poola liigas on mängida veel seitse vooru – toim) ning suvel saaks temast taas Kreeka klubi AE Larisa mängumees.

Larisa lõpetas Kreeka kõrgliiga aga alles eelviimase ehk 15. kohaga ning seega pallib meeskond järgmisel hooajal sealses esiliigas.

«Pole praegu Kreekas kellegagi kontaktis olnud. Tean, et seal valitseb ka suur segadus, pole täpselt teada, mis klubist edasi saab ja kes meeskonda juhtima hakkab,» rääkis Puri. «Arvatavasti osa nimekamaid mängumehi lahkub, kuid midagi kindlat praegu ei oska öelda.»

Seega on küllaltki lahtine ka Eesti koondislase tulevik. «Eks Kreeka esiliiga tase on enam-vähem, kuid minu ambitsiooniks on mängida ikka kusagil kõrgliigas. Pigem ikka Poola kõrgliiga kui Kreeka esiliiga,» avaldas poolkaitsja.

Puri sõnul on tema tuleviku asjus praegu kaalukam sõna öelda Koronal, kui nemad peaksid olema huvitatud eestlase jätkamisest. «Poolakatel on õigus mind välja osta, kui nad seda peaksid soovima. Rääkinud sellest me ei ole,» tunnistas poolkaitsja.

Seitse vooru enne meistrivõistluste lõppu hoiab Korona turniiritabelis üheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles