Eesti tippklubis pole piisavalt mängijaid? Ketuka saanud Flora mängis 8 jalgpalluriga (3)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora president Pelle Pohlak.
FC Flora president Pelle Pohlak. Foto: Liis Treimann

Laupäeval leidis Eesti jalgpalli U17 esiliiga kohtumises Nõmme United (01) ja Tallinna FC Flora (01) vahel kurioosne juhtum. Nimelt kandis Flora kuni 17-aastaste võistkond protokolli vaid kaheksa noormängijat ning kaotas kohtumise skooriga 0:22.

FC Flora president Pelle Pohlak sai intsidendist teada kaks päeva pärast kohtumist ehk täna protokolle uurides ning saatis kirja klubi noortejuhile ja spordidirektorile, et juhtunu tagamaid uurida. «Ei tea tausta ja ei oska seda kommenteerida. Sats polnud koos ja see on lubamatu, vahet pole, mis tasemel mängitakse,» rääkis Pohlak.

Tasub mainida tõsiasja, et samad meeskonnad mängivad U17 eliitliigas ning seal hoiab Nõmme ees juhtohjasid Flora võistkond. «Floral mängib eliitliigat esimene võistkond ja teine mängib esiliigat. Nõmmel mängivad mõlemat liigat esindusmeeskonna mängijad,» sõnas Pohlak.

Võitjate resultatiivseim oli Oliver Jürgens viie tabamusega. Neli väravat lõid Georg Ander Sild ja Robi Saarma. Protokolliga on võimalik tutvuda Eesti Jalgpalli Liidu koduleheküljel.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles