Finaalipääset jahtiv neljapaat põrgukuumuses hinnaalandust ei tee

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat MMi eelsõidus (sinises)
Eesti paarisaeruline neljapaat MMi eelsõidus (sinises) Foto: worldrowing.com

Floridas, kus alles paar nädalat tagasi pagesid kohalikud inimesed orkaan Irma eest, peetakse rahus sõudmise maailmameistrivõistlusi. Ilmaolud on aga praegugi karmid: 32-kraadine palavus  lämmatab ning sõudjad peavad leiutama viise, kuidas kõige paremini taastuda.

Eesti paarisaeruline neljapaat (Kaur Kuslap, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo) on seni teinud MMil vaid ühe stardi, kui eelsõidus jõuti kolmandana tänasesse poolfinaali.

«Ühest sõidust taastumine võtab pool tundi aega. Kui tavaliselt saad jalad külma vette panna, siis ega siin väga vahet polegi. Muidu oled harjunud, et vesi jahutab, aga siin ei saagi aru, kas see on vesi või supp. Euroopa meestele on see kuumus ikka hoopis teist sorti asi,» räägib Raja, kes pika ja medaliterohke karjääri jooksul võistelnud mitmesugustes tingimustes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles