Partnerilt küünarnukiga näkku saanud uisutajal tuvastati ninaluumurd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Radford sai lühikava ajal oma partnerilt Meagan Duhamelilt kogemata küünarnukiga näkku ja murdis ninaluu.
Eric Radford sai lühikava ajal oma partnerilt Meagan Duhamelilt kogemata küünarnukiga näkku ja murdis ninaluu. Foto: SCANPIX

Iluuisutamise maailmameistrivõistlustel Moskvas sai Kanada paarissõitja Eric Radford lühikava ajal oma partnerilt Meagan Duhamelilt küünarnukiga vastu nägu ning arstid tuvastasid, et noormehe ninaluu on katki.

Õnnetu vahejuhtum leidis aset siis, kui Radford ja Duhamel sooritasid kolmekordset viset ning viskelt alla tulles lõi Duhamel kogemata küünarnukiga Radfordi näkku.

Kava lõpuks oli Radfordi särk eest verega kaetud, ent sellest hoolimata õnnestus neil teenida rekordilähedased 58,83 punkti.

«Olin šokis ja nina valutas meeletult, mul tulid valu tõttu isegi pisarad silma,» tunnistas Radford Kanada meediale. «Mõtlesin, kas peaksin edasi uisutama või kava pooleli jätma, see oli imeline, et suutsin siiski lõpuni sõita!»

Radfordi sõnul ütles Duhamel talle pärast vahejuhtumit, et nad peaksid katkestama, ent ta keeldus. «Ma nägin, hingasin ega polnud suremas. Mõtlesin, et uisutan kava lõpuni ja siis tegelen valutava ninaga,» rääkis Radford.

Kanada tiimi arst Marni Wesner ei osanud kindlalt öelda, kas Radford on võimeline homme vabakava esitama, kuid noormees ise loodab, et saab siiski võistelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles