Eesti paarissõitjad püstitasid MMil isikliku rekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja Zabijako ja Sergei Kulbatš Moskva MMil lühikava esitamas.
Natalja Zabijako ja Sergei Kulbatš Moskva MMil lühikava esitamas. Foto: SCANPIX

Iluuisutamise maailmameistrivõistlustel Moskvas püstitasid Eesti paarissõitjad Natalja Zabijako – Sergei Kulbatš lühikavas isikliku rekordi ja mahtusid nende 16 parema sekka, kes pääsevad homme vabakava esitama.

Mullu suvel koostööd alustanud ja alles kolmanda võistluse teinud Zabijako ja tema ukrainlasest partner Kulbatš teenisid kohtunikelt lühikava eest 44,35 punkti, mis andis neile 22 paari seas 16. koha ehk Eesti paar oli viimane edasipääseja, seejuures edestati kogenud britte Stacey Kempi ja David Kingi vaid 0,21 punktiga. Isiklikku tippmarki parandas Eesti paar korralikult – sügisel Dortmundis said nad 38,72 punkti, jaanuaris EMil aga 35,01 punkti.

Lühikava järel on 74,00 punktiga liidrikohal hiinlased Qing Pang – Jian Tong, teisel kohal on 72,98 punktiga Saksamaa paar Aljona Savtšenko - Robin Szolkowy ning kolmandad on esimest hooaega koos uisutavad Tatjana Volosožar - Maksim Trankov, kes teenisid 70,35 punkti. Mullused pronksivõitjad Yuko Kavaguti - Aleksandr Smirnov on üllatuslikult alles viiendad, lühikava eest teenisid nad 62,54 punkti, samas kui nende isiklik rekord on 74,16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles