Eesti võrkpallurid alustasid Poolas uut hooaega resultatiivselt

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht on heade esitustega Eesti koondises ja Poola liigas tõusnud Euroopa tippklubi vaatevälja.
Robert Täht on heade esitustega Eesti koondises ja Poola liigas tõusnud Euroopa tippklubi vaatevälja. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondise nurgaründajad Robert Täht ja Keith Pupart tegid Lubini Cuprumi särgis soliidse esituse, kui nende koduklubi alistas Poola meistriliiga avamängus MKM Bedzini 3:0.

Kui esimene geim õnnestus kodusaalis mänginud Cuprumil võita tulemusega 25:19, siis teises geimis jagus peamurdmist oluliselt rohkem, sest võidunumbrid olid 27:25. Kolmandas geimis pani Cuprum oma paremuse maksma, võites selle kindlalt 25:12.

Mulluse 11. meeskonna vastu kolm ässa löönud Tähe arvele kogunes 11 punkti. Pupart hiilgas kahe blokipunktiga, kokku jäi tema kontole kümme silma. Eestlastest oli resultatiivseim vaid 18 punktiga Cuprumi diagonaalründaja Lukasz Kaczmarek ja 15 punkti kogunud vastaste nurgaründaja Rafael Araujo.

Järgmises voorus, 4. oktoobril läheb Cuprum vastamisi möödunud hooajal 12. koha saavutanud Szczecini Espadoniga. Cuprumi näol on tegemist mulluse kuuenda meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles