Lõvi hammustas tippsportlase kätt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi
Lõvi Foto: Fredy Builes/REUTERS

Walesi koondise ragbimängija Scott Baldwini käsi sattus lõvi hammaste vahele ning mees pidi seetõttu vahele jätma oma koduklubi Ospreysi mängu. Klubi treener Steve Tandy on mängija peale pahane ning hoiab vastasseisus lõvi poole.

«Juhtus üks intsident lõviga, kuid tegelikult polnud lõvil sellega midagi pistmist,» andis Tandy mõista, et hammustamises oli süü tema mängijal. «Sa ei saa lõvi pead patsutada nagu kassi oma.»

Juhtum leidis aset Lõuna-Aafrika Vabariigis Bloemfonteini loomapargis. Tandy sõnul anti mängijatele selged juhised mitte toppida kätt lõvide puuri. «Scott oli ikka päris rumal, aga samas ka õnnelik. Meile öeldi täpselt, kui kaugel me lõvidest olla võime,» lausus Tandy.

«Ma ei tea, mis loodussaateid Scott vaadanud on. See on tõenäoliselt kõige rumalam juhtum, millega ma seotud olen. Õnneks on kõik korras ning ta saab juba paari nädala pärast mängida,» jätkas Tandy.

Lõvi Baldwini kätt küll otsast ei hammustanud, kuid haav vajas siiski õmbluseid. Kas just Baldwini puudumise pärast, kuid Ospreys kaotas mängu kohalikule Cheetahsile 25:44.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles