Hamilton stardib Malaisia GP-le esikohalt, Schumacheri rekordist lahutab teda üks õnnestumine

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: xpb/photo4/imago/Crash Media Group

Pühapäeval toimuvale Malaisia GP-le stardib parimalt positsioonilt MM-sarja üldliider Lewis Hamilton. Ühtlasi on Hamiltoni jaoks tegemist 115. korraga, kui ta stardib etapile esireast. Esireast startimise rekord on legendaarse Michael Schumacheri käes.

Viiendat korda Malaisias kvalifikatsiooni võitnud Hamiltoni kõrval stardib esireast Ferrari piloot Kimi Räikkönen. Teise stardirea hõivasid Red Bullid – kolmandalt positsioonilt saab lähte täna 20. sünnipäeva tähistav  Max Verstappen ning neljandalt Daniel Ricciardo.

MM-sarja kolmas mees Valtteri Bottas sõitis kvalifikatsioonis välja viienda aja, tema kõrvalt stardib kuuendana Force India 21-aastane piloot Esteban Ocon.

MM-sarjas Hamiltonile 28 punktiga kaotav Sebastian Vettel stardib Malaisia GP-le viimaselt positsioonilt. Kolmandal vabatreeningul ilmnesid tema mootoril probleemid. Kuigi mootor jõuti enne kvalifikatsiooni algust ära vahetada tekkisid uuel jõuallikal omakorda probleemid ning ta ei saanudki kiiret ringi kirja.

Kvalifikatsiooni tulemused:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles