Video: Hispaania kõrgliigas nähti ülimalt harukordset tulemust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xabi Prieto (vasakul) ja Diego Llorente
Xabi Prieto (vasakul) ja Diego Llorente Foto: Alexei Danichev/Sputnik

Hispaania jalgpalli kõrgliigas pidasid Real Sociedad ja Real Betis maha tõelise trilleri, mis lõppes haruldase 4:4 viigiga.

Antonio Sanabria viis külalismeeskonna Betise 6. minutil juhtima, kuid Willian Jose viigistas seisu juba 13. minutiks. Järgmisena asus kohtumist juhtima juba Sociedad, kui 26. minutil oli täpne Mikel Oyarzabal. Järgmist väravat ei tulnud kaua oodata – 27-aastane Feddal Zouhair lõi 28. minutil 2:2.

Avapoolajale sarnaselt põnevaks kujunes ka teine poolaeg. Joaquín viis kohe teise poolaja alguses ehk 46. minutil Betise teistkordselt mängu juhtima, lüües 3:2 juhtvärava. Sociedad ei andnud alla ning tänu Xabi Prieto 57. minuti väravale oli seis taas viigis – 3:3. 84. minutil viis Sergio León Betise kolmandat korda juhtima, kuid taaskord näitas Sociedad sisu ning tänu Diego Llorente 86. minuti väravale suudeti 4:4 viigistada. Rohkem väravaid selles põnevuskohtumises ei löödud.

Viimati nähti sellise skooriga mängu Hispaania kõrgliigas 2008. aasta oktoobris, kui 4:4 viigi tegid Villarreal ja Madridi Atletico.

Betis on kuue mänguvooru järel nüüd 12 punktiga liigatabelis kuuendal kohal, Sociedad hoiab 9 silmaga kaheksandat kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles