Viimasena jõudis käispalli karikasarja veerandfinaali üllatusmeeskond

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Internet

Eesti karikavõistlustel käsipallis peeti täna viimane kaheksandikfinaali korduskohtumine. Tartus Maaülikooli spordihoones üllatas esiliigaklubi Tartu Ülikool kõrgliigatiim SK Tapat, saades 38:29 (17:16) võidu. Koondtulemusega 63:56 pääsesid veerandfinaali tartlased.

Avakohtumise kodus 27:25 võitnud Tapa hoidis kordusmängu esimesel poolajal suure osa mänguajast ohje enda käes, aga eduseis oli üldjuhul minimaalne. Alles 26. minutil said tartlased esmakordselt juhtima ja võitsid poolaja 17:16.

Ülikoolimeeskond alustas teist pooltundi väga hästi ja hoidis vastaseid üle kuue minuti kuival, saades korraks juba viie väravaga ette, 21:16. Tapa võitles vahe uuesti minimaalseks ja 45. minutiks oli tänu resultatiivsele mängule selge, et tartlased vajavad edasipääsuks vähemalt kolmeväravalist võitu.

Mullune esiliiga võitja Tartu Ülikool tegi 5:1 spurdi, mille kasvatas 8:2 peale ning asus juhtima juba 34:27. Lõpuvile kõlades olid tablool TÜ 38:29 võidunumbrid. Rando Sein ja Janno Kuus viskasid võitjate kasuks 9, Ailar Puhasmets kaotajate heaks 11 väravat.

Eesti 2017. aasta karikavõistluste veerandfinaalpaarid:

HC Tallinn – Põlva Serviti

Põlva/Arcwood – HC Viimsi

Viljandi HC – Tartu Ülikool

Aruküla/Audentes – HC Kehra/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles