Tsintsadze: kaotus polnud häbiväärne

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgi Tsintsadze
Giorgi Tsintsadze Foto: Sille Annuk

Tartu Rocki korvpallimeeskonna mängujuht Giorgi Tsintsadze ei pidanud EuroCupi eelringis Austia klubilt Basker Swansilt saadud kaotust häbiväärseks.

Rock võitis küll teisipäeval Tartus peetud mängu 75:60, ent kahe mängu kokkuvõttes osutus seitsme punktiga paremaks Swans.

«Ma ei näe midagi sellist, mille pärast peaksime häbi tundma,» sõnas Tsintsadze. «Näitasime hoopis, et suudame mängida, hästi mängida,» arvas ta. «Võimalik, et eduseisus lasime end korraks lõdvemaks ning nad kasutasid selle ära.»

Tsintsadze nentis, et korvpallis ei suuda ükski meeskond 40 minutit võrdselt heal tasemel tegutseda. «Kahjuks tuli meie langus lõpus, tagasimängimiseks ei jäänud enam aega,» sõnas ta. «Mingil juhul ei saa öelda, et olime neist peajagu üle. Swans on hästi komplekteeritud meeskond ning kodus saavutatud 22-punktiline edu tegi nende elu kergemaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles