Olümpiahõbe sattus Las Vegases sündmuste tulipunkti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandi Morris
Sandi Morris Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS

Rio de Janeiro suveolümpial naiste teivashüppes hõbemedali võitnud Sandi Morris teatas sotsiaalmeedias, et oli Las Vegases toimunud veresauna toimumiskohast õnnekombel paarisaja meetri kaugusel.

Las Vegases avas Stephen Paddocki nimeline mees pühapäeva õhtul tule kantrimuusika festivalile kogunenud rahvahulga pihta. Paddock viibis ise  Mandalay Bay hotellis ning tulistas 32. korruselt vähemalt viie minuti vältel kümnelistes valangutes umbes 130 lasku. Praeguse seisuga on hukkunuid ligi 60 inimest, viga sai üle 500 inimese. 

Morris viibis tulistamise hetkel Mandalay Bayst üle tee asunud Luxori hotellis Blue Man Groupi kontserdil. Sõu oli juba lõppenud, kuid külastajaid majast välja ei lastud. «Keegi ei öelnud meile, miks. Ma ei tea, kui kaua me teadmatuses olime, aga ühel hetkel nägin Twitteris videot, kuidas üle tee inimesi lihtsalt maha lastakse. Siis saime aru, mis on juhtunud.»

Morrist ja tema kaaslasi hoiti hotellis kinni üle viie tunni, kontserdikülastajatele jaotati banaane ja vett ning isegi tekke.

«Korraks arvasin, et jääme sinna terveks ööks, aga lõpuks lasti meid kell 4.30 varahommikul minema. Pidime hotelli jalutama ning Las Vegas oli täielik kummituslinn. See oli väga sürreaalne ja imelik!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles