Kinga saanud Ancelottit asendab 72-aastane raudvara

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas pensionilt tööle naasnud Jupp Heynckes tõstetakse kätele ka tänavu?
Kas pensionilt tööle naasnud Jupp Heynckes tõstetakse kätele ka tänavu? Foto: CHRISTOF STACHE/AFP

Eelmisel nädalal Müncheni Bayernist vallandatud Carlo Ancelottit asendab hooaja lõpuni 72-aastane Jupp Heynckes, vahendab Eurosport. 

Heynckes oli Bayerni tüüri juures ka aastatel 2011-2013 ning tegi viimasel hooajal kuldse kolmiku: võitis nii Saksamaa karika, Bundesliga kui Meistrite liiga. Seejärel läks ta pensionipõlve nautima ning Bayernit asus juhendama Pep Guardiola.

Ancelotti sai ametist priiks pärast Meistrite liigas PSG-lt saadud 0:3 kaotust. Otsusele lisas kaalu tõik, et Bundesligas peetud kuue vooruga oldi kolmandal kohal.

«Meeskond, keda me platsil nägime, polnud Müncheni Bayern. Arvan, et me kõik nõustume sellega. Siin pole millestki valesti aru saada,» teatas klubi tegevdirektor Karl-Heinz Rummenigge Bayerni koduleheküljel. «Carlo on mu sõber ja jääb selleks, aga pidime mõtlema Bayerni heaolule,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles