Rio Ferdinand Barcelona mängijast: see sukeldumine oli naljanumber

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona mängija Pedro on kukkunud pikali. Pärast mängu sai Pedro kuulda ka kriitikat, kuna ta kukkus kohtumises Reali vastu liiga kergelt.
FC Barcelona mängija Pedro on kukkunud pikali. Pärast mängu sai Pedro kuulda ka kriitikat, kuna ta kukkus kohtumises Reali vastu liiga kergelt. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna liikmed Rio Ferdinand ja Michael Owen kritiseerisid FC Barcelona mängumehi, kuna nad kukkusid kohtumises Madridi Realiga liiga kergelt.

Eelkõige tehti kriitikat Dani Alvesi ja Pedro aadressil. «See sukeldumine oli naljanumber. Kui Perdo peaks kordust vaatama, kas ta siis arvaks: «Mida ma küll tegin?» Ragbimängijad naeravad jalgpalli üle,» kirjutas Ferdinand oma Twitteri kontol.

Samas anti Ferdinandi arvates Reali mängijale Pepe’le liiga kergelt punane kaart.

«Kui mind viiakse kunagi kanderaamiga väljakult ära ja ma peaksin seejärel joostes väljakule naasma, siis annan kõigile siinsetele rohelise tule mulle kahe jalaga «sisse sõita»,» lisas Ferdinand.

«Alvesi tegevus pahandas kindlasti paljusid. Kuna ta sai koheselt jalule, siis oleks see pidanud olema kollane kaart. Samas Barcelona fännid on tema tegevusega kindlasti rahul,» kirjutas Owen oma Twitteri kontol.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles