Serviti ihkab teist Horvaatia skalpi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vedran Zrnic (paremal) 2011. aasta MMil Horvaatia koondises.
Vedran Zrnic (paremal) 2011. aasta MMil Horvaatia koondises. Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX SWEDEN

Eesti käsipallimeister Põlva Serviti üritab täna jätkata eduteed EHF Cup karikasarjas, kui teise eelringi avakohtumises võõrustatakse tugevat Horvaatia klubi Našice RK Nexet.

Avaringis Serviti ühe Horvaatia skalbi mäletatavasti juba võttis, olles kahe mängu kokkuvõttes kolme väravaga üle HRK Goricast. Ent Nexe on teisest puust vastane: viimasel üheksal hooajal on koduliigas saadud PPD Zagrebi kannul hõbemedal, kolme aasta eest jõuti samas EHF-sarjas alagrupiturniirile.

Külaliste ülekaalukalt tuntuim pallur on Vedran Zrnić – 38-aastane paremäär on kroonitud muuhulgas nii olümpiavõitjaks (2004 Ateenas) kui maailmameistriks. «Zrnić ei ole tulnud Nexesse lihtsalt karjääri lõpetama, vaid on meeskonna selge vedur ja mängib 60 minutit,» lausus Serviti peatreener Kalmer Musting, lisades, et tema juhendatava meeskonna vasakäärel Henri Sillastel saab olema väga põnev õhtu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles