Katalaan Pique vilistati Hispaania koondise mängul välja (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Pique mõtiskleb
Gerard Pique mõtiskleb Foto: Alberto Saiz/AP

Hispaania jalgpallikoondise fännid jätkasid negatiivset tooni Kataloonia iseseisvumist toetava Gerard Pique suunas ning vilistasid ta eilsel MM-valikmängul välja.

Pique osales pühapäeval toimunud Kataloonia iseseisvusreferendumil ning tema avalik osalemine referendumil tekitas Hispaanias debati. Pique ise oma hääletamises probleemi ei näinud, hoopis vastupidi.

«Kui mõnele direktorile või Hispaania jalgpalliliidule ei meeldi, et ma referendumit toetan, siis võin koondisest kõrvale astuda,» ütles Pique, kes kavatseb niikuinii pärast suvel toimuvat MMi koondise esindamise lõpetada.

Hiljem selgitas katalaan, et esindab Hispaaniat uhkusega ning näitas seda ka koondisega kogunedes. Treeningul vilistati Pique aga Hispaania tulihingeliste toetajate poolt välja ning negatiivne toon jätkus eile Alicantes, kui Hispaania alistas Albaania 3:0 ning tagas MM-pileti. Iga kord, kui Pique palli puutus, vilistati ta välja.

Pique vahetati välja 60. minutil. Tõsi, lisaks vilekoorile oli staadionil siiski ka mõni fänn, kes teda aplausiga toetas.

Gerard Pique lahkub väljakult
Gerard Pique lahkub väljakult Foto: Kristian Kane/imago/Focus Images
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles