Varrak videointervjuus Kubani kaitsemängust: absoluutne Euroopa tipptase

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo alustas VTB Ühisliiga hooaega suure kaotusega, kui koduväljakul jäädi alla Krasnodari Lokomotiv-Kubanile tulemusega 62:88. Kalevlaste peatreener Alar Varrak kiitis vahetult pärast matši Venemaa tippklubi kaitsemängu.

«Kõigepealt kiidaks vastaste kaitset. Nii head kaitset pole me see hooaeg kindlasti kohanud,» jagas Varrak kiidusõnu Lokomotiv-Kubani suunas. «Euroopa absoluutne tipptase – agressiivsed, füüsilised, küljed vahel – nad võtsid meie rünnakud täiesti maha.»

Avapoolaja kaotas Kalev/Cramo kümne punktiga. Varraku sõnul jäid nad vastaste tempoga hätta. «Kui me tahame mängus püsida, peame kõiki asju tegema kümme protsenti kiiremini kui tavalises mängus,» rääkis peatreener ning lisas, et tema hoolealused tegid palju rumalaid pallikaotusi.

Vaata Postimehe videointervjuust, mida Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak veel mängu kohta rääkis ning millise suhtumisega minnakse vastu järgmisele kohtumisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles