Renault kavatseb Ferrari alistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Heidfeld Renault' roolis.
Nick Heidfeld Renault' roolis. Foto: SCANPIX

Renault’ vormel-1 meeskonna piloodi Nick Heidfeldi sõnul on tiim seadnud eesmärgiks lõpetada hooaeg punktiarvestuses Ferrari ees.

Kui Renault’l on õnnestunud juba kahel korral poodiumile jõuda, siis Ferraril on poodiumitearve sel hooajal veel avamata. Ometigi on Itaalia võistkond stabiilsemalt punkte kogunud ja edestab Renault’d 18 punktiga, vahendab Sponest.ee.

Heidfeld on kindel, et peagi ollakse taas poodiumikohti korjamas. «Usun, et suudame seda. Kindlasti pole see lihtne, kuna võitleme nüüd Ferrari-suguste vastu,» mõtiskles Heidfeld. «Mercedes on läinud paremaks, McLaren ja Red Bull on jätkuvalt ees, kuid meie ambitsioonid ja eesmärgid on selged – tahame tippu kuuluda.»

«Teeme väga suurt tööd, meeskond on viimase pooleteise aastaga teinud suuri täiendusi ning kui suudame seda arendamise kiirust jätkata, püsime samas vaimus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles