Kolumbia staarmängija naaseb Madridi Reali?

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez.
James Rodriguez. Foto: Bernd Feil/M.i.S./Pixathl/SIPA/Bernd Feil/M.i.S./Pixathl/SIPA

Juulikuus Müncheni Bayerni jalgpalliklubiga kaheaastase laenulepingu sõlminud ründav poolkaitsja James Rodriguez on meeskonnast lahkumas, vahendab Hispaania meedia.

2014. aasta maailmameistrivõistluste suurima väravaküti mängijaõigused kuuluvad Madridi Realile, kuid teadupärast liitus Rodriguez Bayerniga põhjusel, et meeskonda juhendas Carlo Ancelotti. Samad töötasid koos Realis, kus 26-aastane mängumees häid esitusi näitas.

Nüüd, kui Ancelotti vallandamise järel on Bayerni peatreener Jupp Heynckes, on kahtluse all Rodrigueze jätkamine Saksamaa tippklubis. Samal teemal võttis sõna Kolumbia rahvuskoondise loots Jose Pekerman. «Ma rääkisin Jamesiga. Palusin tal jääda rahulikuks hoolimata asjaolust, et just Ancelotti tema värbas,» rääkis Pekerman ning lisas, et polnud üllatanud, kui kuulis Ancelotti vallandamisest.

Väidetavalt on Bayernil õigus Rodriguez päriselt endale osta, kuid viimaste sündmuste valguses on see pigem ebatõenäoline. Real soetas kolumblase 2014. aastal AS Monacost 80 miljoni euro eest.

Rodriguez on kõikide sarjade peale kokku kandnud Bayerni vormi viies kohtumises, löönud ühe värava ja andnud ja ühe resultatiivse söödu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles