Bosnia viisakas peatreener: loodetavasti näeme Eestit peagi mõnel suurturniiril

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bosnia ja Hertsegoviina jalgpallikoondise peatreener Mehmed Baždarevic.
Bosnia ja Hertsegoviina jalgpallikoondise peatreener Mehmed Baždarevic. Foto: DADO RUVIC/REUTERS/Scanpix

Bosnia ja Hertsegoviina jalgpallikoondise peatreener Mehmed Baždarevic andis enne homset MM-valikmängu Eestiga mõista, et ei oota hoolimata aasta eest saadud 5:0 võidust kerget kohtumist, sest Eesti koondis areneb tema arvates aina edasi

«Kummalgi meeskonnal pole võimalust edasi jõuda, aga tuletan meelde, et see on siiski valikmäng ja mõlemad annavad endast kindlasti kõik, et kohtumist võita. Teie meeskond on aastatega aina arenenud ja järjest parem. Kindlasti on teilgi asju, mida tahate veel parandada ja homses mängus just tulevikku silmas pidades katsetada. Soovin teile edu ja loodan, et näeme peagi teidki mõnel suurvõistlusel,» sõnas Baždarevic.

Kui palju oli peatreeneri sõnades viisakust ja kui tõsiselt MMile pääsemise võimaluse eelmises voorus minetanud külalised Eesti koondist tegelikult võtavad, selgub juba homme õhtul kell 21.45, kui pall Lilleküla staadionil mängu pannakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles