Rahvusvaheline jäähokiliit tegi Eestile kingituse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingitus maailma alaliidult
Kingitus maailma alaliidult Foto: Eesti Jäähoki Liit

Eesti jäähokiliit sai rahvusvaheliselt alaliidult (IIHF) kingituse, kui neiel toodi 80 komplekti laste hokivarustust. See jagatakse omakorda laiali Narva, Kohtla-Järve, Tartu, Viljandi ja Saku klubidele.

Eesti jäähokiliidu president Rauno Parras selgitas, et alaliidus kirjutati juba kaks aastat tagasi projekt, milles paluti eraldada Tallinnast väljaspool treenivatele lastele 100 komplekti laste ja noorte hokivarustust.

«2015. aasta valimisvoorus osutus projekt kahjuks edutuks - varustusi meile ei eraldatud ning kogu teema ununes. 2016. aasta sügisel aga saabus ootamatu rõõmusõnum ja meid teavitati, et Eestile eraldati 80 komplekti jäähokivarustust. Hooaja 2016/17 jooksul saabusidki esimesed 40 varustust ja 40 hokikeppi, mille me eelmise nädala lõpus klubidele laiali jaotasime. Ülejäänud 40 komplekti varustusi peaksid saabuma käesoleva hooaja jooksul,» sõnas Parras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles