Pupart: kui Creţuga asjad selgeks räägime, olen nõus koondises jätkama

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist. Foto: Tairo Lutter

32-aastane Lubini Cuprumi nurgaründaja Keith Pupart jäi esimest korda oma karjääris suvistest koondisemängudest eemale ja sai keskenduda perele. «Kõige rohkem puhkas just vaim. Tundsin Lubinisse naastes isegi nälga võrkpallimängu järele,» ütleb saarlane. «Sain kolme ja poole kuu jooksul tegeleda asjadega, milleks polnud ammu aega olnud – näiteks rattasõidu ja rulluisutamisega.» Cuprumi uut juhendajat Patrick Duflos’d teab Pupart muide hästi, sest mängis tema käe all kahel hooajal ka Prantsusmaal.

Pupart jäi koondisemängudest eemale rahvusmeeskonna peatreeneri Gheorghe Cretuga tekkinud konflikti tõttu. «Meil oli pärast klubihooaja lõppu pikk jutuajamine (Cretu juhendas Pupartit eelmisel hooajal ka Cuprumis – toim) ning leppisime kokku, et liitun tänavu koondisega alles EM-finaalturniiril, sest vajan üle pikkade aastate veidi pikemat suvepuhkust. Ta oli sellega nõus,­» meenutab Pupart, kelle sõnul toimis tema koostöö rumeenlasega sinnamaani suurepäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles