MM-finaalturniirilt eemale jäävat Tšiilit tabas järjekordne hoop

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arturo Vidal.
Arturo Vidal. Foto: kolbert-press/Christian Kolbert/imago/kolbert-press

Tšiili jalgpallikoondise ja Müncheni Bayerni poolkaitsja Arturo Vidal (30) vihjas sotsiaalmeedias, et tema tulevikus rahvuskoondise särki enam selga ei tõmba.

Tšiili kaotas MM-valiksarja viimases mängus Brasiilia koondisele 0:3 ning jäi valikturniiril kuuendale kohale. See tähendab seda, et järgmisel aastal toimuvatele maailmameistrivõistlustele nad ei kvalifitseerunud. Teadupärast on Lõuna-Ameerika koondistele eraldatud 4,5 pääset (viies meeskond pääseb play-off-ringi).

«Suured tänud teile, kutid,» kirjutas Vidal sotsiaalmeedias. «Nende aastate jooksul olen õppinud seda mängu, õpetasite mulle ja riigile, et pingutuse ja raske tööga on võimalik kõike saavutada,» lisas Vidal, kes kandis rahvusmeeskonna särki 97 kohtumises ja lõi 23 väravat. Valiksarja otsustav mäng Brasiiliaga jäi tšiillasel kaartide tõttu vahele.

Ühtlasi kinnitas seni meeskonda juhendanud peatreener Juan Antonio Pizzi, et tema meeskonna eesotsas ei jätka. Tšiili paikneb hetkeseisuga maailma edetabelis üheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles