Kalev/Cramost lahkunud leedulane hakkab mängima Kullamäe vastu

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martynas Mažeika (palliga)
Martynas Mažeika (palliga) Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Korvpallihooaega BC Kalev/Cramos alustanud leedulasest tagamängija Martynas Mažeika lõi käed Saksamaa kõrgliigas mängiva Jena Science City meeskonnaga.

Septembrikuus Eesti meisterklubiga kahekuulise katseajaga lepingu sõlminud Mažeika lahkus vastastikusel kokkuleppel Kalev/Cramost mõned päevad tagasi. 32-aastase leedulase kirev klubikarjäär jätkub Saksamaa eelmise hooaja 13. meeskonna ridades.

Science City on käimasoleval hooajal kaotanud kõik seni peetud kohtumised. Täpselt kuu aja pärast lähevad väljakul omavahel vastamisi Science City ja Kristian Kullamäe tööandja Gotha Oettinger Rockets.

Varasemalt on leedulane esindanud Klaipeda Neptunast (Leedu), Berliini Albat (Saksamaa), Telekom Basket Bonni (Saksamaa), Orlandina Basketit (Itaalia), Khimkit (Venemaa), Riia VEFi (Läti) ja Ateena AEK meeskonda (Kreeka).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles