Eesti vehklejad jäid MK-etapil esimesena poodiumilt välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruslan Eskov, Filipp Djatšuk, Andzej Gedzo, Klim Gusarov.
Ruslan Eskov, Filipp Djatšuk, Andzej Gedzo, Klim Gusarov. Foto: Sergei Bobrov

Eesti meesjuunioride epeekoondis (Ruslan Eskov, Filipp Djatšuk, Andzej Gedzo, Klim Gusarov) saavutas Riias peetud MK-etapil neljanda koha. Eesti naisjuunioride epeekoondis (Karoliine Loit, Carmen-Lii Targamaa ja Sandra Skoblov) oli Laupheimis peetud MK-etapil 13.

Avaringis oli Eesti meesjuunioride koondis tulemusega 34:32 parem Soomest ja kaheksandikfinaalis alistati otsustava torkega 42:41 kolmandana asetatud Poola.

Veerandfinaalis Šveitsi vastu oli Eesti peale kuuendat minimatši kaotusseisus 17:19, kuid seejärel võideti kõik kolm allesjäänud kohtumist ja saadi 38:33 võit. Pronksimatšis tuli tunnistada USA 44:32 paremust.

MK-etapivõidu teenis Ungari, kes finaalis oli torgetega 33:26 parem Prantsusmaast. Kokku osales 25 riiki

Naisjuuniorid pidid kaheksandikfinaalis tunnistama Poola 43:39 paremust. Kohamatšides kaotati esmalt tasavägises kohtumises Saksamaale 35:36, kuid seejärel võideti Kasahstani 45:29 ja Tšehhit 45:42. MK-etapi võitis Itaalia, kes finaalis alistas Prantsusmaa 41:40.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles