Video: Indoneesia legendaarne väravavaht kaotas kokkupõrke järel elu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Choirul Huda viiakse kanderaamil haiglasse.
Choirul Huda viiakse kanderaamil haiglasse. Foto: twitter

Indoneesia jalgpalli tabas suur kaotus, sest sealse jalgpalliliiga üks legendaarsemaid mängijaid, 38-aastane väravavaht Choirul Huda, suri väljakul toimunud kokkupõrke tagajärjel.

Persela Lamongan jalgpalliklubi mängis saatuslikku liigamängu Semen Pedangiga, kui väravavaht Huda avapoolaja lõpus oma meeskonnakaaslase Ramon Rodriguesi ning vastasmeeskonna ründaja Marcel Sacramentoga kokku põrkas.

Huda kaotas kokkupõrke järel teadvuse ning ta viidi kiiresti kohalikku haiglasse. Pärast mängu kinnitas Persela peatreener Aji Santoso kurba uudist – arstid ei suutnud klubi legendi elu päästa. «Kõik mängijad läksid kohe pärast mängu haiglasse, kus meile teatati, et Choirul Huda on surnud.» Doktor Zaki Mubarok sõnul suri Huda pea- ja kaelatrauma tagajärjel.

Huda oli oma kodulinna tõeline legend, kes mängis kogu karjääri Perselas. Oma debüüdi tegi ta juba 1999. aastal. Kokku mängis ta klubi eest üle 500 mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles