Taivo Püi võitis Viljandi järvejooksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
82. ümber Viljandi järve jooksu võitis Taivo Püi.
82. ümber Viljandi järve jooksu võitis Taivo Püi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meistrid murdmaajooksu pikal distantsil selgitati 82. Suurjooksul ümber Viljandi järve, mis avas ka EMT Järvejooksude juubelihooaja. Meestest saavutas kindla võidu ja tuli Eesti meistriks Taivo Püi (Sportkeskus.ee) ajaga 37.02. Hõbemedalile jooksis Sergei Tšerepannikov (Stamina SK), kes kaotas võitjale 11 sekundiga. Kolmanda koha sai Keio Kits (EMÜ SK) 37.15ga.

Naistest krooniti Eesti meistriks Julija Bulina (KJK Kalev Sillamäe) ajaga 44.17. Talle kaotas 5 sekundiga hõbemedali võitnud Evelin Kärner (Stamina SK).

Kolmanda koha sai oma esimese medali Eesti meistrivõistlustel võitnud Liina Luik (TÜASK) 44.26-ga. Parima naisena naasis rajalt üldarvestuse 64. koha ja ajaga 43.06 venelanna Maria Babits. Teise naisena jõudis finisisse võitja kaasmaalane Natalja Sokolova (43.22) ning kolmandana Eesti meister Julija Bulina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles