Koduse MK-etapi põhiküsimus: kes asendab Embrichi?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post tutvustas epeenaiskonna (pildil koondislastest vasakult Erika Kirpu, Irina Embrich ja Kristina Kuusk) MM-kullale pühendatud «tervikasja» ehk prinditud margiga postkaarti, mis on firma ajaloo 100. Spordile on neist pühendatud 31.
Eesti Post tutvustas epeenaiskonna (pildil koondislastest vasakult Erika Kirpu, Irina Embrich ja Kristina Kuusk) MM-kullale pühendatud «tervikasja» ehk prinditud margiga postkaarti, mis on firma ajaloo 100. Spordile on neist pühendatud 31. Foto: Tairo Lutter

Eesti vehklemisnaiskond alustab sel nädalavahetusel hooaega Tallinna Mõõga turniiriga. Valitsevate maailmameistrite ridades ei saa kaasa lüüa mullu kodusel MK-etapil kolmanda koha saanud ja naiskonna tšempioniks torganud Irina Embrich.

«Probleem tekkis juba päris ammu. Esimene mure oli seitse-kaheksa aastat tagasi, kui käisime Hiinas MK-etapil võistlemas. Pidime vehklema Eesti aja järgi öösel. Olin veidi uimane, polnud matšiks valmis, ei tajunud hästi distantsi ja sellepärast sain vigastada,» rääkis Embrich teda vaevavast randmehädast. «Kuidagi see paranes – muidugi mitte iseenesest, vaid ma tegin harjutusi, panin teipi ning probleem läks ära. Aga viimati andis ta endast tunda juba eelmise hooaja keskel. Mulle tehti valuvaigistavaid süste, need õnneks aitasid ning suutsin EMil ja MMil vehelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles