Rauno Pehka: paljude Eesti noorkorvpallurite areng tegi rõõmu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Pehka.
Rauno Pehka. Foto: Liis Treimann

Eesti korvpalli meistriliiga tegevjuht Rauno Pehka rääkis ETV spordiuudistes meistriliiga hetkeseisust ning siinsetest noormängijatest, kirjutab ERR Sport.

«Praktiliselt igas meeskonnas oli keegi, kelle areng Meistriliigas tegi tõsist rõõmu,» ütles Pehka ning tõi nimeliselt esile Sten Timmu Soku, Rain Veidemanni, Kristjan Kitsingu ja Martin Dorbeku.

«Keeruline on seal meistriliiga sees ja heas meeskonnas võidelda kohe kätte endale mänguminutid ja näidata arengut,» sõnas Pehka vastuseks märkusele, et eelnimetatud mehed on juba eelmistest aastatest korvpallisõpradele tuttavad.

«Ma arvan, et liiga seis on hea ja nagu Georgi Tsintsadze tõi välja, et kunagi oli ainult kaks tugevat meeskonda, siis praegu peavad need tugevad vägagi ettevaatlikud olema, kui nad mängivad endast gramm nõrgemate vastu,» kinnitas Pehka.

Pehka ei soovinud kolmapäeval algava finaalseeria võitjat konkreetselt ennustada, kuid arvas, et see, kes võidab avamängu, võidab ka meistritiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles