Vastane pani poksimaailma valitseja juba enne matši uudsesse seisu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britain Boxing - Anthony Joshua v Wladimir Klitschko IBF, IBO & WBA Super World Heavyweight Title's - Wembley Stadium, London, England - 29/4/17 Anthony Joshua celebrates after winning the fight Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Britain Boxing - Anthony Joshua v Wladimir Klitschko IBF, IBO & WBA Super World Heavyweight Title's - Wembley Stadium, London, England - 29/4/17 Anthony Joshua celebrates after winning the fight Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS

27-aastane üliraskekaalu maailmameister Anthony Joshua pidi järgmisel nädalal minema Cardiffis tiitlimatšis vastamisi endast üheksa aastat vanema Kubrat Puleviga, kuid bulgaarlane loobus matšist õlavigastuse tõttu.

Karjääri jooksul 19 matši pidanud ning kõik nokaudiga võitnud Joshua alistas läinud kevadel poksiringis legendaarse Vladimir Klitško. Pärast seda pole Joshua ringi tulnud ning valmistus Pulevi kohtumiseks täiel rinnal. Nüüd kohtub Joshua aga Kameruni poksija Carlos Takamiga, mis teeb olukorra raskemaks.

«Ta oli Pulevi stiiliks ja võteteks valmistunud, nüüd peab ta harjuma täiesti teistsuguse stiiliga ning võtma vastu uue väljakutse. Seda pole tema karjääris enne juhtunud, aga ta on kõigeks valmis,» sõnas matši promootor Eddie Hearn BBC-le.

Takam on karjääri jooksul osalenud 39 poksimatšis, neist 35 on ta võitnud, kolm kaotanud ning üks on kohtunike otsusel lõppenud viigiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles