Sildaru konkurent sai järjekordse tagasilöögi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru (keskel), Tiril Sjåstad Christiansen ja Johanne Killi X-mängude poodiumil
Kelly Sildaru (keskel), Tiril Sjåstad Christiansen ja Johanne Killi X-mängude poodiumil Foto: X GAMES

PyeongChangi taliolümpiamängude naiste freestyle-suusatamise võistlused võivad tulla väga lahja konkurentsiga. Kui praegu on kindel, et suurvõistluselt jäävad eemale põlvesidemeid vigastanud Kelly Sildaru ja karjääri lõpetanud viiekordne X-mängude pargisõidu võitja Kaya Turski, siis viimaste aastate jooksul vaid vigastustega võidelnud Norra suurlootus Tiril Sjastad Christiansen sai järjekordse tagasilöögi.

Vigastuste tõttu on Christiansen pidanud vahele jätma 2014. aasta Sotši olümpia ning 2014. 2015. ja 2017. aasta Aspeni X-mängud. Eelmine hooaeg jäi norralannal ristatisideme vigastuse tõttu peaaegu täiesti vahele ning ta käis aastavahetusel ka operatsioonil. Christiansen naasis võistluskarussellile Uus-Meremaa MK-etapil ning sai seal pargisõidus kuuenda koha.

Nüüd teatas Christianseni treener Luke Allen Norra Eurospordile, et norralanna kukkus Šveitsis Saas-Fees ning vigastas põlve külgsidemeid. Siiski arvab Allen, et kuigi tõsisem olümpiaettevalmistus algab nüüd hiljem, pole Christiansen lootust kaotanud. «See on väike vigastus ja väike tagasilöök. Ta on väga positiivne ning keskendub taastusravile,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles