Karikamäng kogub toetust raskelt vigastada saanud väravakütile

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Bolšakov.
Vitali Bolšakov. Foto: FC Narva United / Facebook

Saalijalgpalli hooaja esimene karikas mängitakse välja laupäeval, 28. oktoobril, kui superkarikavõitja selgitavad välja Narva United FC – Tallinna SK Augur Enemat. Kohtumine toimub Narva Spordikeskuses algusega kell 16.

Narva United FC võitis mullu oma esimese meistritiitli, kui finaalseerias alistati Tallinna FC Cosmos. SK Augur Enemat, kes võitis meistritiitli 2015. aasta kevadel, krooniti mullu kolmandat korda Eesti karikavõitjaks.

Mängul pileteid ei müüda, kuid oma toetuse saab anda korjanduskasti – Eesti Jalgpalli Liit koostöös Narva United FC ja SK Augur Enematiga annetavad saadud raha Vitali Bolšakovi taastusravile. Bolšakov, kes oli kõrgliigas Sillamäe JK Dina ridades 2015/2016 hooaja suurim väravakütt, sai raskelt viga möödunud aastal tööõnnetuses.

Narva karjääris läbindajana töötanud Bolšakoviga juhtus õnnetus eelmisel aastal 17. augusti hommikul, kui veekõrvalduse kaeveõõne toestuse paigaldamistööde käigus kukkus kaeveõõne laest alla kivitükk. Raskelt viga saanud Bolšakov toimetati esmalt Puru haiglasse, kus arstid peatasid sisemise verejooksu. 

Seejärel viidi Bolšakov Tartu haiglasse, kus talle tehti üheksa tundi väldanud keeruline operatsioon. Arstid opereerisid 30-aastase Bolšakovi selgroogu ja vaagnaluud, samuti diagnoositi tal roidemurrud ja kopsuvigastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles