Tänaku senine ülemus Wilson: süda on raske…

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Sporti meeskonna omanik ja juht Malcolm Wilson.
M-Sporti meeskonna omanik ja juht Malcolm Wilson. Foto: /imago/Crash Media Group

Uuest hooajast Toyota rallimeeskonnaga liituva Ott Tänaku senise tööandja M-Sporti juht Malcolm Wilson tõdes, et tema tiimis võitjaks sirgunud mehe konkurendi juurde minek pole südamele kerge.

«Ütleme meie tänavuses edus tähtsat rolli etendanud Otile ja Martinile (Tänak ja tema kaardilugeja Martin Järveoja – toim) hüvasti raske südamega. Pole ühtegi teist rallisõitjat, kellesse oleksin investeerinud nii palju usaldust ja kellele andnud nii palju võimalusi, aga sain tema potentsiaalist kohe aru,» sõnas Wilson M-Sporti ametlikus teates.

«Ott on alati olnud kiire. Hetkest, kui teda esimest korda nägin, pole kordagi olnud mingit kahtlust tema kiiruses, aga viimastel aastatel suutis ta välja areneda küpseks rallipiloodiks – meheks, kes võib võita MM-rallisid ja pretendeerida MM-tiitlile.

Hüvastijätt pole kerge, aga Oti jaoks on käes aeg edasi liikuda ning soovime talle ja Martinile tulevikuks kõige paremat. Aga enne veel ootavad meid kaks väga tähtsat võistlust ning tean absoluutse kindlusega, et Ott ja Martin annavad endast kõik, et nende aeg M-Sportis lõpeks võidukalt,» rääkis Wilson.

Tänak on enne Walesi ja Austraalia rallisid MM-sarja kokkuvõttes teisel kohal. M-Sport on ülilähedal võistkondlikule meistritiitlile – selleks peab kahe allesjäänud ralli jooksul üks auto finišisse jõudma, ei enamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles