Eesti esireket: ka nõrgematel turniiridel ei tule võidud iseenesest

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp suvisel Pärnu turniiril.
Jürgen Zopp suvisel Pärnu turniiril. Foto: Mailiis Ollino

TENNIS. Eesti esireketid Anett Kontaveit ja Jürgen Zopp (pildil) pakkisid vastavalt Luksemburgi ja Stockholmi turniiril teise ringi kohtumiste järel reketi.

Kontaveit (WTA edetabeli 35.) jäi oma tänavuse hooaja viimases mängus inglanna Heather Watsonile (81.) alla 4:6, 4:6. Avasetis sai 21-aastasele Kontaveidile saatuslikuks servikaotus seisul 4:4 – rohkem kumbki murdevõimalusi ei teeninudki. Teises setis kaotas eestlanna aga ülipika seitsmenda geimi ning edaspidi hoidis Watson üsna kindlalt edu.

Pika pausi järel ATP-kategooria turniirile naasnud Zopp (180.) võttis aga Rootsis 1/8-finaalis mõõtu maailmanimega hispaanlase Fernando Verdascoga. Ehkki praeguseks on 33-aastane Verdasco vajunud meestennisistide hierarhia 43. pügalale, kuulus ta kaheksa aasta eest esikümnesse ning jõudis suurturniiridel pool- ja veerandfinaalidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles