Olümpiasportlane Nurmsalu teenis MMil karjääri parima koha

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu
Laura Nurmsalu Foto: KAMILLA SELINA LEPIK/Sakala

Rio olümpial debüteerinud Laura Nurmsalu tegi Mexico Citys toimunud vibulaskmise MMil eestlannadest parima esituse, kui sai individuaalsetes duellides 80 naise seas 33. koha. 

Esimeses, 1/48 duellis võitis Nurmsalu 45. asetusega Itaalia naislaskurit Vanessa Landit seisul 6:2. Järgmises duellis oli vastaseks 20. asetusega Ukraina laskur Anastasia Pavlova, kus Nurmsalu lõpetas võistluse seisuga 0:6. Siiski teenis Nurmsalu karjääri parima koha.

Nurmsalu sõnas, et laskmine oli parem kui eile. «Täna oli võimalik enne võistluste algust end soojaks lasta ning tänast võistlust ei seganud ka kopteri maandumine. Kokkuvõtteks olen MMiga rahul.»

Alexandra Põllumäe esimeseks vastaseks oli suurte võistluskogemustega inglanna Naomi Folkard, kuid alles kadettide klassi kuuluv eestlanna pidi leppima seisuga 0:6 ja 57. kohaga.

Reena Pärnat pidi samuti avaringis tunnistama hispaanlanna Celia Castanose paremust ning Pärnatile 57. koht. Pärnat tõdes, et hooaeg oli väga pikk.

«Olen rahul talvel Marokos ja kevadel Poolas lastuga, kuid nüüd hooaja teiseks pooleks enam jaksu ei jätkunud. Augustiga võrreldes olen küll palju paremas seisus, kuid MM protokoll kahjuks neid võite, mille iseenda üle saavutasin, ei kajasta. Tunnen, et järgmise hooaja osas tuleks veidi teisiti planeerida ja üldse mõned suuremad muudatused teha.»

Eesti naiskond 1/8 duellidesse ei pääsenud ning leppis 21. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles