Videod: Porzingis ja Markkanen särasid, aga said kindlad kaotused

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkaneni debüüt NBAs oli ilus, aga kahjuks mitte edukas.
Lauri Markkaneni debüüt NBAs oli ilus, aga kahjuks mitte edukas. Foto: Vaughn Ridley/AFP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA said Eesti aja järgi öistes mängudes võidu kirja Toronto Raptors, kes alistas 117:100 Chicago Bullsi, ning Oklahoma City Thunder, kes oli 105:84 üle New York Knicksist.

Bullsi ridades tegi oma NBA-debüüdi Soome imetalent Lauri Markkanen, kes pääses kohe karjääri esimeses mängus ka meeskonna algrivistusse. Tõsi, selles oli oma süü ka meeskonnasisesel kraaklemisel. Mehe debüüt oli igati ilus – 33 minutiga sai Markkanen kirja 17 punkti, neist kaks tabanud kolmepunktiviset, kaheksa lauapalli ja ühe bloki. Negatiivsema poole pealt tegi mees kolm pallikaotust. Bullsi resultatiivseim oli 18 punkti visanud keskmängija Robin Lopez. Kodumeeskond Raptors hiilgas meeskondlikult, enim punkte, 23, viskas Jonas Valanciunas. Samas oli leeduka +/- matši peale -3, samas kui pingilt sekkunud ja 22 silma toonid CJ Milesil oli see suisa +25.

Kristaps Porzingise koduklubi Knicks sõitis hooaja avamänguks Oklahoma Citysse. Lätlane oli küll 31 punkti, 12 lauapalli ning ühe bloki ja resultatiivse sööduga üleplatsimees, aga see Knicksi ei päästnud. Paul George tõi Thunderile 28, Carmelo Anthony 22 punkti. 21 silmaga panustas Russell Westbrook, kes sai lisaks kirja 16 resultatiivset söötu ja 10 lauapalli ehk statistikasse uhke kolmikduubli, seda kõike seitsme pallikaotuse hinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles