Kodusel MK-etapil homme võistlustules kuus epeenaist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Loit isaga
Karoliine Loit isaga Foto: FIE / AUGUSTO BIZZI

Epeevehklemise MK-hooaja avab 48. Tallinna Mõõk, kus teist aastat järjest on Eestis võistlustules naised. Põhiturniiril vehklevad suisa kuus epeenaist: Julia Beljajeva, Kristina Kuusk, Erika Kirpu, Katrina Lehis, Nelli Differt ja Karoliine Loit. 

Kirpu ja Differt alistasid alagrupis kõik vastased ja pääsesid sellega homsele põhivõistlusele. Maailma edetabeli kohaga tagasid seal automaatselt koha Julia Beljajeva ning Kristina Kuusk.

Pärast emaks saamist tippsporti naasva Katrina Lehise käsi sama hästi ei käinud – tema sai alagrupis nelja võidu kõrvale ka kaks kaotust ja pidi põhiturniirile jõudmiseks alistama veel kaks vastast. Lehis alistas väljalangemismatšides taanlanna Emilia Cecilie Borrye 15:6 ning 15:12 prantslanna Josephine Jacquesi. 

Loit võitis 15:13 Danuta Dmowska-Andrzejuki ning alistas prantslanna Oceane Tahe 15:12. 16-aastane Loit oli pärast kohtumist silmanähtavalt õnnelik. 

«Raske oli, palju raskem kui noorteklassis. Pikk võistluspäev on seljataga ning pikk võistluspäev on veel ees. Usun, et see polnud veel minu elu parim tulemus, ikka võiks saada paremini.»

Vaata loosimistulemusi SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles