Üllatuspomm: Inglismaa kõrgliiga uustulnuk šokeeris Manchester Unitedit

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho. Foto: ANDREW YATES/REUTERS

Jalgpalli Inglismaa meistrivõistluste üheksandas vooru sepistas suurüllatuse liiga uustulnuk Huddersfield Town, kes alistas koduväljakul Manchester Unitedi 2:1.

Aaron Mooy viis väljakuperemehed 28. minutil juhtima, Laurent Depoitre tabamus 33. minutil seadis tabloole numbrid 2:0. Teisele väravale tegi eeltöö (vaata video) Huddersfieldi väravavaht Jonas Lössl. Selle tulemusega avapoolaeg ka lõppes. Marcus Rashford lõi 78. minutil ühe värava tagasi, kuid enamaks Jose Mourinho hoolealused suutelised polnud.

Manchester Unitedi linnarivaal City alistas koduväljakul Burnley 3:0, kui võrku sahistasid Sergio Agüero, Nicolas Otamendi ja Leroy Sane. Võidurõõmu maitsesid ka Newcastle United, Leicester City ja Bournemouth.

Liigatabelis suurenes Manchester City edu Unitedi ees viiepunktiliseks, ühe mängu vähem pidanud Tottenham Hotspur jääb kolmandana maha kaheksa silmaga.

Tulemused:

  • Huddersfield Town – Manchester United 2:1
  • Manchester City – Burnley 3:0
  • Newcastle United – Crystal Palace 1:0
  • Stoke City – Bournemouth 1:2
  • Swansea City – Leicester City 1:2

Tabeliseis:

  1. Manchester City 25 punkti (9 mängu)
  2. Manchester United 20 (9)
  3. Tottenham 17 (8)
  4. Londoni Chelsea 16 (9)
  5. Watford 15 (9)
  6. Newcastle United 14 (9)
  7. Arsenal 13 (8)
  8. Liverpool 13 (8)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles